Ma a fiúkkal kreatív dobozt készítettünk.

Szereztem két cipősdobozt, és befestettem egyszínűre /fehérre/.

Ma előszedtünk vízfestéket, ecseteket, matricákat és leültünk alkotni. A kisebbik fiam életében először most találkozott a vízfestékkel (20 hónapos). Először nézte, ismerkedett azzal, hogy mi is történik. Majd Ő is ecsetet fogot, és próbálkozott. Majd rájött, hogy az ujjával is tud "festeni". 

Nagyobbik fiam, Igi, már tapasztalt, így neki nem okozott gondot a festés.

Én is velük festettem. Az a jó, ha gyerekekkel való festében, hogy a képnek nem kell valamiről szólnia. Egyszerűen színeket viszek fel a papírra gondolkodás nélkül. Hagyom, hogy a festék csöpögjön, összefolyon. A doboz oldalán könnyű volt hagyni, hogy a festék folyon. 

 

Festés végeztével matricákat is ragasztottunk a dobozra. Lehet, hogy külső szemlélők számára a dobozok nem lettek túl dizájnosak, de mi élveztük a készítését.

 

Próbájátok ki a gondtalan festést. Esetleg készítsetek saját kreatív dobozt, és írd meg hogy sikerült.

 

Legközelebb:

  • Mit tettünk a dobozba? Hogy néznek ki (fényképek a dobozokról)

  • Kép festés fonallal

 


 

 

 


 

Szerző: Dia_anyu  2010.07.02. 23:25 Szólj hozzá!

Címkék: kreatív szoba

A bejegyzés trackback címe:

https://varazskastely.blog.hu/api/trackback/id/tr272126229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása